Promotivni video / Dan Otvorenih Vrata / NTP NS

Nedavno sam imao čast da kreiram promotivni video za fenomenalni događaj Dan Otvorenih Vrata, koji je organizovao Naučno Tehnološki Parka Novi Sad (NTP NS) u saradnji sa EESTEC-om. Ovaj inspirativni događaj odigrao se u prostorijama NTP NS u Novom Sadu, okupivši mnoštvo znatiželjnih studenata željnih znanja i novih informacija.

Dan otvorenih vrata NTP NS se i ove godine pokazao kao ogroman uspeh. Studenti su imali jedinstvenu priliku da prisustvuju Konteh panelu, gde su naši eminentni gosti – Robert Čoban, Dragoljub Damljanović, Adam Kovač, i Boban Poznanović – delili svoje bogato znanje i iskustvo. Osim toga, događaj je bio obogaćen i prisustvom renomiranih tehnološko-razvojnih kompanija kao što su Schneider Electric, ZF Group, 3Lateral, Continental, Vega IT, Norma Group i J&S. Posetioci su mogli ne samo da se upoznaju sa radom ovih vodećih kompanija u Srbiji, već i da zavire u njihove kancelarije unutar NTP NS i osete atmosferu prave radne sredine. Ovaj događaj je bio savršena prilika da se uživo vidi kako izgleda rad u nekim od najuspešnijih kompanija u Srbiji.

Dan Otvorenih Vrata - Naucno Tehnoloski Park Novi Sad


Ovaj događaj je bio još jedan korak ka integraciji novih sadržaja i unapređenju iskustva za sve posetioce, u saradnji sa partnerima iz Konteh sajma i Fakulteta Tehničkih Nauka Novi Sad. Bilo je to putovanje puno inspiracije, znanja, i novih prilika za sve koji su učestvovali.

Načuno Tehnološki Park Novi Sad, osnovan od strane Autonomne pokrajine Vojvodina, predstavlja ključnu tačku spajanja privrede, nauke i institucija, te igra vitalnu ulogu u razvoju inovacionog ekosistema u Srbiji. Njegova misija je da pruža podršku članicama kroz komercijalizaciju inovativnih proizvoda i usluga, ubrzavajući time primenu razvoja i novih tehnologija. Članovi NTP-a uključuju tehnološka preduzeća, startap kompanije, startap timove, kao i istraživačko-razvojne institute, koji imaju pristup ne samo prostornim i infrastrukturnim uslovima za rad, već i brojnim naučnoistraživačkim, edukativnim i ostalim uslugama.

Dan Otvorenih Vrata - Naucno Tehnoloski Park Novi Sad

Za aktuelne događaje, zaprati me na socijalnim mrežama!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *